Wanneer is het Amazon Prime day dit jaar?

Wanneer is het Amazon Prime day dit jaar?

Amazon Prime Day is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij Amazon leden exclusieve kortingen en deals krijgen op een breed scala aan producten. Het is een dag waar veel shoppers naar uitkijken om hun favoriete items met flinke kortingen te kunnen kopen. Elk jaar is er veel speculatie over de datum van Amazon Prime Day, en dit jaar is dat niet anders. Dus wanneer is het Amazon Prime Day dit jaar?

De verwachtingen en geruchten

Er zijn elk jaar veel speculaties en geruchten over de datum van Amazon Prime Day. Er wordt vaak gespeculeerd dat Amazon Prime Day in juli zal plaatsvinden, aangezien het meestal in die maand valt. Amazon heeft echter nog geen officiële aankondiging gedaan over de exacte datum van dit jaar.

Mogelijke data

Hoewel de exacte datum van Amazon Prime Day nog niet is bevestigd, zijn er wel een aantal mogelijke data waarop het evenement zou kunnen plaatsvinden. Veel mensen verwachten dat Amazon Prime Day ergens in de tweede week van juli zal vallen, aangezien dit in voorgaande jaren vaak het geval was.

De impact van de coronapandemie

De coronapandemie heeft ook invloed gehad op Amazon Prime Day. Vorig jaar werd het evenement uitgesteld vanwege de crisis. Dit jaar is er ook nog steeds onzekerheid over de wereldwijde situatie en de beschikbaarheid van producten. Het is dus mogelijk dat Amazon ervoor kiest om Amazon Prime Day dit jaar op een ander moment te houden.

Aanbevelingen voor shoppers

Hoewel de exacte datum van Amazon Prime Day nog niet bekend is gemaakt, zijn er wel een aantal aanbevelingen die shoppers kunnen volgen om zich voor te bereiden. Ten eerste is het handig om een Amazon Prime lidmaatschap te hebben, aangezien de deals exclusief voor leden zijn. Daarnaast is het slim om een verlanglijstje te maken van producten die je graag wilt kopen, zodat je snel kunt toeslaan zodra de kortingen live gaan.

Hoewel de exacte datum van Amazon Prime Day dit jaar nog niet officieel is aangekondigd, kunnen we verwachten dat het evenement ergens midden juli zal plaatsvinden. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van eventuele aankondigingen van Amazon, zodat je geen enkele deal mist. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent en klaar staat om te profiteren van de exclusieve kortingen op Amazon Prime Day.