Kerstborrel plannen? Hier 3 tips om een handige datum te kiezen!

Kerstborrel plannen? Hier 3 tips om een handige datum te kiezen!

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het tijd is om de jaarlijkse kerstborrel te plannen. Een kerstborrel is een geweldige manier om het jaar af te sluiten en samen met collega's te genieten van de feestelijke sfeer. Het plannen van een kerstborrel kan echter een uitdaging zijn, vooral als het gaat om het vinden van een geschikte datum waarop iedereen beschikbaar is. In dit artikel geven we je drie handige tips om een datum te kiezen die voor iedereen werkt.

Tip 1: Maak gebruik van een online datumprikker

Een van de meest handige manieren om een datum te kiezen voor een kerstborrel is door gebruik te maken van een online datumprikker. Een online datumprikker, zoals E-Datums.nl, stelt je in staat om een aantal mogelijke data voor te stellen en de genodigden te laten stemmen op hun voorkeursdata. Op deze manier krijg je snel en gemakkelijk een overzicht van de meest geschikte datum waarop de meeste mensen beschikbaar zijn. Het gebruik van een online datumprikker bespaart je veel tijd en gedoe bij het organiseren van de kerstborrel.

Tip 2: Houd rekening met de drukke decembermaand

December is een drukke maand voor veel mensen, met allerlei feestdagen en verplichtingen. Het is daarom belangrijk om hier rekening mee te houden bij het plannen van de kerstborrel. Probeer een datum te kiezen die niet overlapt met andere belangrijke data, zoals de kerstdagen zelf of andere grote evenementen. Door hier rekening mee te houden vergroot je de kans dat er meer mensen beschikbaar zullen zijn om deel te nemen aan de kerstborrel.

Tip 3: Stuur een save the date-uitnodiging

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen beschikbaar zijn op de gekozen datum, is het een goed idee om een "save the date"-uitnodiging te sturen. Dit is een informele aankondiging waarin je de datum van de kerstborrel alvast communiceert, nog voordat de officiële uitnodiging volgt. Op deze manier kunnen de genodigden de datum alvast reserveren in hun agenda en voorkom je dat ze op het laatste moment een andere afspraak hebben. Een save the date-uitnodiging kan per e-mail of via een chatgroep worden verstuurd.

Conclusie

Het plannen van een kerstborrel kan een uitdaging zijn, vooral als het gaat om het vinden van een geschikte datum waarop iedereen beschikbaar is. Door gebruik te maken van een online datumprikker zoals E-Datums.nl, rekening te houden met de drukke decembermaand en het sturen van een save the date-uitnodiging, vergroot je de kans op een succesvolle en goed bezochte kerstborrel. Dus ga aan de slag met deze tips en plan een onvergetelijke kerstborrel voor jou en je collega's!